keskiviikko 2. lokakuuta 2013

YLItarjontaALItarjonta

Hävettää, miten huonolle hoidolle pieni hoidokkimme (siis Ragequit) on jäänytkään. Voi pientä. 57 tuntia ylitöitä kolmessa viikossa käärineenä voin kuitenkin sanoa, että ehkä tämä hiljaisuus voidaan hyväksyä. Siis jos se vain on satunnaista. Tapahtuu vain hyvin harvoin. Ja tarpeeksi pienissä määrin.

Netti saatiin villa Resiinaan kuuden viikon netittömyyden jälkeen, juuri kun pääsin töihin (enkä siis voinut enää täysipäiväisesti hyödyntää sitä).


Pimeät illat, ilma alkaa kylmetä ja kaikista on kivaa istahtaa sisällä ruudun ääreen (olkoon se tv tai tietokone). Näin syksyn tullen usein huomaankin, että kirjautuessani Steamiin, kirjautuneena on myös tusina muita Dotan pelaajia, osa jo kenties työn touhussa. Sanotaan, että noin vuosi sitten samaan aikaan sai työskennellä, että sai viiden hengen tiimin pystyyn, kun taas nykyisin tuntuu että on pakko jakaa porukkaa kahtia pienempiin ryhmiin ylitarjonnan vuoksi. Meitä saattaa helposti olla kahdeksan, jotka haluaisivat sillä hetkellä pelata, eikä ketään juurikaan kiinnosta pelata kavereita vastaan lobbyssa. Toisaalta on hienoa, että tiimiä ei tarvitse etsimällä etsiä, mutta sitten taas...

...pahinta on, että halukkaita pelaajia on kuusi. Dotassahan siis pelataan viiden hengen ryhmissä. Edelleen kaikista parasta on pelata tiimissä, jossa kukaan ei ole randomi (siis ulkopuolinen, siis joku joka on samalta serveriltä arvottu mukaan ryhmään). Tässä tilanteessa haluaisi siis vain kylmäverisesti jättää yksi kaveri oman onnensa nojaan, mutta moraalinen ongelmahan siitä tulee. Kukaan ei halua omalle kohdalleen sitä, että sinut jätetään yksin dotaamaan muiden viettäessä aikaa ryhmässä. Ei kukaan.

Ongelmat kullakin.

1 kommentti :

Blogger Template by Clairvo