maanantai 23. marraskuuta 2015

Create-a-Sim: Inside Out

Aina silloin tällöin tekee mieli luoda Simejä. Ei niinkään välttämättä pelata niillä, vaan ihan vaan luoda niitä. Vääntää niiden nenät, silmät ja vartalot eri muottiin ja pyrkiä luomaan erilaisia, omalla tavallaan uniikkeja ihmisiä. Samalla tulee usein punnittua omia kauneuskäsityksiään.

Kauneuskäsityksistä emme kuitenkaan tänään keskustele, vaan pysytään siinä Simin luonnissa. Harvemmin minulla on mitään varsinaista julkisuuden henkilöä tai hahmoa mallinani, sillä koen olevani liian harjoittumaton näkemään kasvonpiirteissä sitä mikä tekee heidät juuri heidän näköisikseen. Siispä sunnuntain ajanvietteeksi päätin siis luoda perheen Inside Out-elokuvan (suom. Mielen syövereissä) tunneskaalasta. Ja nauhoitin prosessin siinä sivussa:Miltä näyttää? Mitään modeja en juuri tätä prosessia varten ole ladannut, joten täysin kopioita he eivät animaatio-versioistaan ole. Inholla ei ole kaulassaan huivia tai mielettömiä räpsyripsiä, kun taas Viha sai oikeasti naamaansa nenän. Vaikeimpia toteuttaa olivat mielestäni Pelko ja Viha erittäin karikatyyrisine piirteineen, kun taas parhaimmin onnistuivat Suru ja Ilo. Tällaisina ihmishahmoina siis minä heidät näen:


Välillä tämmöistä helpommin sulateltavaa settiä.
Ja sitten Falloutin pariin --->
xoxo,

2 kommenttia :

 1. Tungin nyt naamani tänne vastavierailulle ja jään stalkkaamaan postauksia :)
  Hah, hauskan hahmo idean keksit! Tuo Sadness näyttää jotenkin niin söpöltä villapaitansa kanssa, aw.
  Itselläni tulee myös usein fiilis ihan muuten vaan tehdä simejä, vaikka niillä en jaksaisi alkaa pelaamaankaan. Vielä enemmän itselläni tulee into tehdä talo ja sisustaa! Rakastan sisustamista ja näpertelyä ja rakentelua niin se on sellainen asia, mihin tuhlaan sims pelikerroillani aina eniten aikaa! Nyt kylläkin jäänyt simseilyt taas todella vähäiselle, kun tuntuu että pelejä tulee ovista ja ikkunoista (hei hei rahat), niin eihän sitä kerkeä edes muistamaan kaikkien pelien olemassa oloa! :D Nyt kun kuitenkin Fallout on se <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahii, tervetuloa. (:
   Muut pelit ovat jääneet itse kullakin vähän vähemmälle Falloutin takia...köh. :D Allekirjoittaneella toki tätä "ongelmaa" rajoittaa se, että Pleikkari on miehen kunigaskuntaa, ja kun mies tulee töistä ja haluaa pelata, ohjain siirtyy automaattisesti tälle. Ei siksi että olohuoneessa mikään diktatuuri olisi valloillaan, vaan koska itse tällä hetkellä työttömänä työnhakijana kerkeän halutessani pelaamaan pleikalla päivät pitkät. :D Silloin joutaa istumaan koneella, jos muuta tekemistä ei keksi.

   Poista

Blogger Template by Clairvo