tiistai 3. joulukuuta 2013

HearthStone BETA

Tuossa taannoin (suom.eilen) availin kaikessa rauhassa sähköpostejani ja nähdessäni postia Blizzardilta lähestulkoon suoraan painoin sen roskiin, sillä arvelin, että minua koetetaan jälleen kerran kosiskella takaisin WoWin maailmaan. Mutta ei! Onneksi silmät ja aivot pelasivat kerrankin sormia nopeammin, sillä sähköposti sisälsi kutsun suljettuun betaan.

Beta koskee HearthStonea, korttipelipohjaista strategiapeliä. Olin täysin unohtanut aikaisemmin ilmottautuneeni betaan joko ajantajun vuoksi tai kerta kaikkiaan siksi, että en koskaan ajatellut pääseväni betailemaan yleisesti ottaen poljettavaan leivänpaahtimeen verrattavissa olevan koneeni vuoksi. Toisin kuitenkin kävi.


HearthStone on Warcraftin maailmaan sijoittuva free-to-play strategiapeli, jota pelataan koneella digitaalisin kortein. Korttien järkevä pelaaminen ei tule olemaan millään tavalla riippuvaista tiedoistasi Warcraft-universumista, vaan ne on pyritty suunnittelemaan uusille pelaajille ystävällisiksi. Liiemmin en minäkään vielä pelistä tiedä, mutta opitaan siitä samaa matkaa, kun pääsen siihen tutustumaan. Lisää postauksia on siis luvassa!

Mikäli myös sinua kiinnostaa osallistua HearthStonen betaan, täytä betatesteri-halukkuutta ilmoittava lomake Battle.netin profiilissasi (https://eu.battle.net/account/management/beta-profile.html?hearthstone), ja jää odottelemaan kutsuasi. Kenties pelissä nähdään. ;)

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo