maanantai 2. joulukuuta 2013

Let's scratch that Deadpool itch!

Jonkinlainen etiäinen piti tänä aamuna hereillä rullaamassa lakanoita aamu kuudesta asti. Erittäin surkeista nukkumisista huolimatta olo ei ollutkaan kuin Grumpy Catilla, kuten yleensä nukuttuani surkeasti. Avokkinikin hämmästeli epänormaalia aamuhyperaktiivisuuttani.

Ehkä tällä kaikella oli tarkoitus! Mielentilani on nimittäin mitä suotuisin uusimman pelini koeajoon, sillä Steam on kuullut hartaan toiveeni ja siunaa nyt vapaapäiväni aamua parhaalla mahdollisella tavalla! Jo alusta asti odottamani Deadpool on nyt Flash Salessa -75%, eli vain 12,49€. Juokse jo! Sillä voit ostaa omasi vielä tänään kello 12 asti kyseisellä alennuksella. Onneksi siis etiäinen sai minut sängystä ylös ajoissa.

Jostain kumman syystä olen aina pitänyt Deadpoolin hahmosta. Ehkä siksi, että olen aina tuntenut omituista vetoa sekopäisiin, sarkastisiin ja mustalla huumorilla kyllästettyihin hahmoihin. Jo pelin mainoksen näkeminen ensimmäistä kertaa sai aikaan pienen hypen, vaikka tiesin, etten varmaan hetkeen tätä peliä osta, juurikin korkean hinnan vuoksi. Kuitenkin pessimistiselle luonteelleni poikkeavasti alintajuntani synkkä id jäi toivomaan Steamin muistavan minuakin piakkoin jossakin sale seasonissaan. Ja se päivä onneksi koitti jo nyt.

Odotan siis tältä peliltä PALJON. Toivon mukaan en kuitenkaan liikaa, sillä en halua pettyä.
Näissä jännittävissä tunnelmissa siis testiajolle.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo