lauantai 4. tammikuuta 2014

Vuosipäivää ja arvontaa.


Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen RAGEQUITin postauksen: RAGEQUIT (<- linkki kirjoitukseen).

Tämän juhlapäivän kunniaksi tekaisen tämän blogin ensimmäisen ARVONNAN. Arvonnan kohteena on World of Goo (Dome.fi:n arvostelu: http://dome.fi/pelit/arvostelut/world-of-goo), rakentelu-strategiapeli, jossa pääasiana on mahdollisimman monen liisteripallukan ohjaaminen poistoputkeen ja täten pelastaminen.

Pelissä pelaajalle annetaan rajattu määrä pallukoita, joista on tarkoitus rakentaa mahdollisimman vähän pallukoita vievä vakaa rakennelma poistoputken läheisyyteen. Rakennelmaa pitkin vapaat liisterin osaset pääsevät kipuamaan kohti pelastustaan, kun taas arkkitehtiseen mestariteokseesi jämähtänyt liisteri jää paikoilleen ikuisiksi ajoiksi.
Kentissä vaihtelevat muun muassa piikit, tuli ja rotkot, joiden välttelemiseen vaaditaan erilaisia taktiikoita ja rakennelmia. Myös liisterin rajallisuudessa on ajoittain ongelmansa.

Mikäli haluat lisää infoa: World of Goo in Steam http://store.steampowered.com/app/22000


Jos peli kiinnostaa ja olet valmis täyttämään Steamiasi / luomaan Steam-tilin, osallistu arvontaan kommentoimalla tätä NIMELLÄSI ja sähköpostiosoitteellasi, joka on yhdistetty Steam-tiliisi. Mikäli et halua sähköpostiosoitettasi julkiseen levitykseen, voit kommentoida vain nimelläsi ja lähettää sähköostiosoitteesi osoitteeseen ragequit.jl@gmail.com. Arvonta suoritetaan 12.tammikuuta kello 12 ja voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti!

Onnea arvontaan!

4 kommenttia :

 1. Pitää tulla leechaa jos vaikka joku toinen ei kommentoiskaa. (Elä anna miule jos joku muu kommentoikii :D)

  Mutta miule aina steamiin mahtus lisää pelejä... You know :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelin uusi omistaja tapahtuu arpomalla, eli olet ihan samoilla viivoilla kuin kaikki muutkin. :)

   Poista
 2. Muuten osallistuisin arvontaan, mutta se löytyy jo "hyllystä" niin jätän väliin. Saako arvontaa kuitenkin mainostaa blogini puolella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainosta vaan Mikko :D tylsä arvonta jos ei saa tarpeeksi osallistujia

   Poista

Blogger Template by Clairvo