keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2013/\2014

RAGEQUIT haluaa toivottaa kaikille lukijoilleen, niin vakituisille kuin vähemmän vakituisillekin, erittäin onnellista vuoden vaihdetta ja pelirikasta vuotta 2014!

RAGEQUIT periaatteessa täytti vuoden vaihteessa myös vuosia. Ragequit perustettiin vuoden 2012 lopulla, jolloin aloitin ulkonäön muokkaukset ynnä muut suurten linjojen veistelyt. 2013 kuitenkin laukaisi RAGEQUITin internetin laajaan levitykseen, ja 4.1.13 julkaistiin ensimmäinen bloggaus! - Itse asiassa olen yllättänyt itseni pitkäjänteisyydestä tämän blogin suhteen. Viime vuonna ajattelin, ettei blogi välttämättä pysy kauaa kasassa, mutta että yritän ainakin. Blogin onneksi mukaan kuvioihin saapui ensin Jore ja myöhemmin muutama vakiolukija. Kenties te olettekin syy blogin olemassa ololle, enkä niinkään minä.

Aiheina pelit ovat melko rajallinen luonnonvara, sen olemme vuoden varrella huomanneet. Dotan ilosanomaa jaksoimme toitottaa lähes koko vuoden, joskin alkuvuoden hypetyksen ja useiden täsmäpostausten jälkeen blogin puolella hiljennyimme vain mainitsemaan pelistä yleistä pelaamista käsittelevissä postauksissa. Yksittäisestä pelistä kun ei pitkälti riitä eriteltävää ja ihmeteltävää, vaan peliblogien anti piilee syvällä eri pelien arvosteluissa ja kertaluontoisissa läpikäynneissä toisin kuin esimerkiksi pelivloggareilla. Henkkohtaisesti huomasin myös olevani edelleen piirrustusten ideoinnissa aikuisen mielikuvituksettomissa kengissä, sillä joulukalenteri jäi nolosti kesken 14.päivän jälkeen kun inspiraatio hävisi ja ideat loppuivat.

STATS 2013:
 • Laru postaili vuoden 2013 aikana 66 kertaa, ja Jore 21.
 • Katseluita blogille on kokonaisuudessaan tullut vajaa 6000
 • Aktiivisimpana lukukuukautena toimi huhtikuu 900:lla katselukerrallaan.
 • Teksteistä suosituimpia ovat olleet kirjoittajien infot, sekä yleisluontoisesti pelimaailmaa läpikolunneet kirjoitukset:
  Lots of AFKing & Path of Exile
  6.4.2013

  Translate my game!
  11.6.2013, 7 kommenttia

  Kun näppäimistö ei riitä.
  29.5.2013, 10 kommenttia 

   
 • Lukijoista suurin osa on luonnollisesti Suomesta, mutta blogiin on eksynyt vuoden aikana myös paljon katselijoita esimerkiksi Yhdysvalloista, Venäjältä, Saksasta, Alankomaista sekä Britanniasta. 
 • Blogi on löydetty hakusanoilla:
  justdontqqonlife.blogspot.com
  25
  game of thrones
  9
  metsäkirppu
  4
  minecraft
  3
  noobytress blog
  2
  aikuisen naisen tissit
  1
  arkham city
  1
  batman
  1
  batman arkham origins
  1
  batman face palm
  1
Toivotaan tälle vuodelle entistäkin aktiivisempaa liikekannallepanoa ja makoisampia pelipostauksia, enemmän asiaa ja runsaammin mielipiteitä! Tehdään tästä vuodesta jotain, jota on ensikin vuoden vaihteessa mukava katsella.

Uusia vuosia toivotteleepi siis

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo