tiistai 20. toukokuuta 2014

Uuden myllyn hekuma

Uusi myllyni on täällä. Sitä kasattaessa (jooen itse kasannut, vaan teetätin paikallisessa pikkuisessa elektroniikkaliikkeessä, jossa pikkuveli oli harjoittelussa) kysyivät nimeä käyttäjälle ja koneelle. Myllyni sai nimen Teekutsumies. Teekutsumies on siis keskuudessamme.

Teekutsumiestä edeltävä leivänpaahtimeni suuttui kuullessaan, että saan käyttööni uuden koneen, ja lukitsi tiedostoni sisälleen kovalevyn lopettaessa aivan yllättäen toimintansa. Tai yllättäen ja yllättäen, kovon sata-liitäntää piti useamman kuukauden kasassa jeesusteippipatentti:


Mitä jeesusteippi tahi WD-40 ei korjaa, se on kuolemaksi. Ja niinhän se kävi, että viikatemiehen vierailua saatiin viivyteltyä aikalailla, kunnes eilen tapahtui peruuttamaton. Minun nuupiomaisilla koneen runklaus kykyni eivät riittäneet tiedostojen pelastamiseen, mutta toivon ja oletan toista pikkuveljeltäni.

Sillä välin nautin täysin rinnoin uudesta myllystäni, jonka propsit...

CPU TYPE:
Intel® Core™ i5-4670K CPU @ 3.40GHz
CPU SPEED:
3.42 GHz
SYSTEM MEMORY:
8.51 GB
VIDEO CARD MODEL:
ASUS R9 270X Series
VIDEO CARD MEMORY:
1.82 GB
VIDEO CARD DRIVER:
aticfx32.dll
DESKTOP RESOLUTION:
1920x1080
HARD DISK SIZE:
1 TB
HARD DISK FREE SPACE:
986.22 GB (99%)
...riittävät jo ns.vähän paremmilla grafiikoilla pelaamiseen ja nopeampaan lataamiseen. Enää ei kanssapelaajienikaan tarvitse dotatessa minua juuri odotella, vaan pikemminkin päinvastoin.

Ah, materialistini nauttikoon, kun vielä voi.

LET THE GAMES BEGIN!

3 kommenttia :

 1. Kyllähän tuollaisella mielummin pelaa, kuin selkäänsä ottaa :)

  VastaaPoista
 2. Moikka ! Siisti kone ! Jos kaipaatte kotiin vähän peleihin liittyvää sisustusta niin tsekatkaa taulut osoitteesta http://desupeppers.blo.gg/ ! T. Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjens! Kyllähän sillä kelpaa pelailla. : D
   Kivan näköisiä tauluja sinulla, keep on going! Tällä hetkellä uudenhehkuville seinille ei kuulema kiinnitellä mitään, mutta mukava olisi silti seurata että mitä saat aikaisiksi. (:

   Poista

Blogger Template by Clairvo