sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulukalenteri 2015 - Video Game Meme.

Minulla on sääntöjä useissakin asioissa, mutta suurimmat säännöt liittyvät jouluun. Ei jouluvaloja, ei joululauluja, ei mitään jouluista ennen joulukuuta tai ensimmäistä adventtia (riippuen siitä kumpi tulee ensin). Mutta sitten! En sano, että olisin vielä sittenkään mikään maailman mahdottomin ihminen joulun suhteen, mutta kyllä meillä sitten jouluradio soi ja jouluvalot on ikkunoissa. Glögiä ja Anna-tädin piparkakkuja kuluu ja avokki huokailee, kun minä suunnittelen joka vuosi lähes täsmälleen samalla tavalla toteutettavaa joulua.
Minulle joulu on jotain lämmintä ja onnellista. Siihen kuuluvat vahvasti perinteet, ja perinteet osaltaan antavat minulle tunnetta edes osasta siitä lapsuuden ihmeellisestä joulun tunnelmasta. Joulua ei pitäisi stressata, esimerkiksi kukaan ei joulunakaan katso astiakaapin nurkkiin, mutta jos joku, niin joulu on toisaalta hyvä syy pyyhkäistä pölyt sieltäkin pois. Joulun odotukseen kuuluu oleellisesti joulukalenteri, joka on yksi asia, josta en suostu näin aikuisiälläkään luopumaan, ja ajattelin sen nyt tuoda tänne blogin puolellekin.

Pelko pois! Ymmärrän, etteivät kaikki välitä joulusta ja siksi pidänkin joulukalenterin hyvin RAGEQUITiin sopivana. Ei supertonttuiluja, vaan VIDEO GAME MEME (kts. kuva alla), joka on hienoisesti muokattu joulukalenterimalliin. 1.joulukuuta alkaen aina jouluaattoon saakka siis pyrin julkaisemaan joka päivä Memen mukaisen postauksen.


Toissa vuonna joulukalenterin yritys jäi aika säälittäväksi tyngäksi, mutta tänä vuonna sen teen! Aloitan jotain ja vien sen loppuun saakka! JES!

LET'S DO IT!


7 kommenttia :

 1. Yes, mahtavaa! Annan kaiken henkisen tuen joulukalenterin toteutumiseen loppuun asti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Sitä tarvitaan, vaikka kuinka mieleinen tehtävä olisi. :D

   Poista
 2. Ei huono idea tuo että jo etukäteen on aiheet mistä sitten kirjoittaa. Melkeen tekisi mieli jopa varastaa aiheen itsellekin :D mutta jätän sen nyt väliin. Ehkä sitten vuoden päästä kun muut ei enää muista että sinulla oli tälläinen ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulin itsekin siihen tulokseen että suuremmalla todennäköisyydellä tulee asiasta suoriuduttua kun on joku sapluuna, jonka mukaan mennään. Uskon että 24 inspiraatiota saisi odottaa jos jokusen joulukuun, jos ilman kehikkoa mentäisiin. :DD

   Mikkäänhän ei estä joulukalenterin toteuttamista myös Mikkelssonin puolella. (: Tai en minä ainakaan. Tuon mahtavan (köh :D) kalenterimuotoisen kuvankin saat käyttöön, jos oikeasti kiinnostaa kirjoittaa. Osa päivien tehtävistä on aika kinkkisiä, niin olisi mielenkiintoista kuulla muidenkin mielipiteet (vaikka ne varmaan täällä postauksien lomassa kysyn joka tapauksessa).

   Poista
  2. Tuo on kyllä niin hyvä kysely (ja samalla täyte joulukuulle :D) että pakko tehdä tuo kyllä omallekin puolelle :D Kinkkiset kysymyksethän ovat juuri hyviä, niin niihin vastaaminen vaatii hieman enemmän pohdintaa ja kirjoittamista :)

   Poista
 3. Ei vitsi miten hyvä idea! Nyt alko tekee itekin mieli toteuttaa tää... XD Täytyy kattoa josko ryhtyisin (näin päivän jäljessä) vielä leikkiin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti käydä kurkkimassa että joko olet aloitanut, mutta ei ollut ainakaan näin 3.päivän aamuna tullut vielä mitään!

   Poista

Blogger Template by Clairvo