sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Creepy old man with a flesh...I mean flash light.


Uusi mies on sokaissut minut rakkaudella...tai hohtavilla hevosillaan.

Dota-universumin kyrväkkäin support, Keeper of the Light, on ehdottomasti uusi lempiheroni. KotL (, joka näin lyhenteenä antaa melko mielenkiintoisia kuvagooglauksia) ampuu hehkuvasta sauvastaan tajunnanräjäyttävää valkeaa ainetta, joka muovautuu leveleiden myötä rynniväksi hevoslaumaksi. Kuten varmaan oikeakin hevoslauma, aiheuttaa näiden hopojen ylilaukka melkoista tuhoa vastustajatiimille.

Näillä loistavilla kauraturvilla Ezalor aiheuttaa ihastusta ja pahennusta, kun ne tiputtavat hipoja niin kirpuilta kuin vihollis-heroiltakin. Last hitit ropisevat tilille ja vieressä farmaavan carryn ohimosuonissa tykyttää pahanlaatuinen pullistuma. Joo joo, carrylta EI varasteta farmia, mutta jos mikään muu ei auta, on ryhdyttävä epäasianmukaisiin toimiin. Hard carryn paras linjakaveri ei KotLi siis ole, ainakin jos vastapelurit kerjäävät verta nenästään. Alkupelissä KotLin illuminate ja esimerkiksi Svenin Storm Hammer -combo pelottaa ketä tahansa: Svenillä riittää lähes kokoajan mana stunniinsa ja KotL aiheuttaa massiivista tuhoa pidemmänkin rangen päästä.



Hienoksi supportiksi KotLin tekee lähes loppumattoman manansa lisäksi puskuvoiman aiheuttama RAHA. Kyllä, voin ostaa alussa sekä wardit että kuriirin. Joo, upgradaan sen kuriirin jo. Joo, wardit tulee taas, kunhan saan tuon puskutikun kasaan. Mihin niitä muita supporteja tarvittiinkaan? Ezalor onkin abilityiltään Illuminatea lukuunottamatta täysi support, eikä hänestä mitään junglessa yksinliikkuvaa tappokonetta saa (ainakaan minun taidoillani) millään. Chakra magic antaa lisää manaa, Mana leak kuluttaa vastuksen manaa ("You shall not cast!") ja ultimaten aikana loitsittavat Recall ja Blinding light eivät kumpikaan aiheuta damagea. Jos siis et osaa/jaksa/halua pelata hard supporttia, Ezalor ei ole kaverisi.


Only the horses can find us tonight!

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo