sunnuntai 5. toukokuuta 2013

AFK: Varaslähtö kesään

Raskas opiskelu vaatii raskaat(/kalliit) huvit.
Ainakin joskus...
Edes kerran opiskeluaikana.
Siksi tiistaina 7.5 suuntana Helsinki-Vantaa lentoasema ja aamulla 8.5 jörötetään Suvarnabhumin lentökentällä Bangkokissa.

Nooby ottaa siis kaipaamansa loman ennen kesän duunirupeamaa ja poistuu maasta kuukaudeksi Thaimaan lämpöön ja kulinaristisiin nautintoihin. En siis ole taaskaan aikoihin kirjoittelemassa blogiin, katsellaan uudelleen sitten kesäkuussa.

Jos ketään sattuu muuten kiinnostamaan niin tässä on hieman alustavasti suunniteltua reittiä kierrokselle (kilometrit sattuivat mukavasti 1337, if ya know what I mean). Jos omistaisin miniläppärin tai älykkäämmän älypuhelimen niin olisin pitänyt reissun ajalta pientä blogia.

Reissukokemus aiemmalta lähentelee nollaa. Pakettimatkaa Turkkiin ja risteilyä Viroon ei voida laskea, kun ehkä liian suurena palasena haukkasin kuukauden reppumatkan Thaimaahan. Okei, Thaimaa, kohteena varmaan konkareiden mielestä kamalan tylsä ja nähty, mutta itselle prioriteetti nro. 1 on aloittelijaystävällisyys. Tavoitteena on palata hengissä takaisin ja nauttia reissusta, vaikka lähdön lähestyessä tuntuu uutisissa olevan turhankin paljon pudonneita tai rikkinäisiä lentokoneita (en juuri nauti lentämisestä turbulenssin takia, viime Turkin matkalla heitteli konetta ikävästi ja ikkunapaikalla siiven vieressä pelotti katsella siiven väpätystä).

Tänään tiedossa alustavaa pakkausta, huomenna kaupasta viimeiset tarpeet matkalle ja pakkaamisen viimeistely. Tiistaina se on au revoir Suomi.

Tänään ja huomenna tehtävänä myös matkasoundtrackin kasaaminen mp3:lle. Hyviä ja kesäisä ehdotuksia otan mielläni vastaan kommenteissa. Kiits!

Imma gonna Ctrl+v m'self there..0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo