sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

GAMING-mode: Viikonloppu
Mitä silloin tehdään, kun poikaystävä lähtee viikonlopuksi kertausharjoituksiin? Vastaus: Käytetään illat hyväksi ja pelataan aamuyölle saakka.

Viikonlopun mittainen pelimaraton ei suurista suunnitelmistani huolimatta toteutunut aivan kuin ajattelin. Etenkin lauantaipäivän hyödyntäminen luisui nörtti-lomasta normaaliin viikonloppuun: ruuanlaittoon, kahvittelemiseen ja treenaamiseen, ja öiden läpi pelaaminen pysähtyi viimeistään kahdelta yöllä, kun peliseura väsyi ja halusi päästä nukkumaan.

Siitä huolimatta, etten turruttanut pakaralihaksiani puolikuolioon tai kasvanut kiinni työtuoliini, sain pelattua useamman pelin Dotaa kuin aikoihin yhteensä. Smurffi-accounttini voittoprosentti on noussut tasaiseen tahtiin ylöspäin, vaikka täysistä nuupioista on päästy eroon.Voitot vaihtelevat äärimmäisen helpoista (ja usein ragequittaajia sisältävistä) peleistä niihin, joissa saa oikeasti tehdä vähän töitä. Suurimmasta viikonlopun peliporukan ongelmasta, liian hitaasta pelaamisesta, päästiin myös viimeistään viimeisimmässä, todella hilkuille päässeessä pelissä eroon, vaikka jo kertaalleen lähdin katastrofaalisesti alkaneesta pelistä kesken vain tullakseni takaisin muutamaa hetkeä myöhemmin.

Apuvälineenä voittoihin oli varmasti myös löytämäni Dota Edge, joka auttaa tiimiäsi löytämään oikeat counterit vastustajan tiimille. Nyt joku mölähtää siellä että smurffi JA Dotaedge, onko ihmekään että te voitatte? Tähän vastaan että Dotaedgelläkään ei ihmeitä tehdä ellei counteroivia abilityjä osata käyttää oikeisiin vastustajiin ja oikeaan aikaan. Tietenkin se auttaa, ja itse koen sen erittäin opettavana, kun samalla miettii, että miksi näin on, mutta loppujen lopuksi se antaa vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan.

Muita viikonlopun pelejä olivat Arkham City ja normaalia tapahtumarikkaampi Minecraft, johon loimme Elenin kanssa uuden serverin. Muutenkin olisin toki voinut olla yksin aktiivisempi täyttääkseni viikonlopun peleillä, mutta yksin pelaamisesta on tullut muutenkin tällä hetkellä kotona yksin kykkivälle meikälle tylsempää kuin tavallisesti. Tästä syystä myös blogi on ollut hieman normaalia hiljaisempi viime aikoina, sillä olen pelannut lähinnä vain Dotaa (sillä seuraa siihen on riittänyt), eikä siitäkään loputtomiin sisällöllisesti merkittäviä postauksia saa aikaiseksi. Järkevämpää olisi vain nauhoittaa pelejä, mutta tähän keksin niin monta vasta-argumenttia, että se ei ainakaan toistaiseksi tule toteutumaan.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo