sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

The Return of the Noob

Kuukauden pelivieroituksen jälkeen Nooby on palannut. Entistä ruskeampana (ei tosin tarpeeksi), levänneempänä ja korviaan myöten täynnä aitoa Thaimaalaista kusetusta. On tullut aika pelata lisää. Ja nauttia toki Suomen kesästä.

Siinähän se loma tosiaan oli ja meni. Paljon nähtiin, vähän tehtiin ja hikoiltiin hitosti. Seuraavaa lomaa saakin sitten odotella, sillä maanantaina alkaa raju paluu arkeen ja kesäduuni Keski-Suomen keskussairaalan puitteissa aina koulun alkuun. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan antamaan aikaani myös pelien ihmeelliselle maailmalle, vaikka vuorotyö sitä yllättävän paljon syö.


Kuukauden Dotadeprivaation jälkeen teinkin sitten eilen paluun Dotan pariin. No, eihän se kovin vahvasti mennyt. Yllättävän paljon osaakin olla sormet hukassa pelkän kuukauden jälkeen. Ups, misclick siellä ja opsista, käytinkin vahingossa magic stickiä kun piti käyttää spelliä. Melko turhauttavaa. Eikä asiaa toki helpota peliin tulleet patchit, jotka mitä ilmeisimmin ovat muuttaneet merkittävästi joitakin ominaisuuksia. Mutta tästä ei voi olla kuin tie ylöspäin. Onneksi on smurffiaccount, jolla pääsee kertailemaan alemman tason peleissä.

Tuli sitten eilen ostettua myös Civilization V Gold Edition Steamin alesta 9,99€. Ei huono diili ollenkaan. Sitten kun vielä opettelisi pelaamaan. Olen pelannut Civiä tasan kahdesti. Kerran helppoa tasoa poikaystävän neuvoessa ja kerran Keltaisen toverini kanssa hetken ennen kuin hänen koneensa päätti, että ei tänään. Eilen aloitin mukavasti single player -pelin ja onnistuin tapattamaan joukkoni ensimmäiseen barbaarikylään alle 5 minuutin pelaamisen. Grrrreit.

 Vaikka kuukauden loman jälkeen onkin peleissä hieman ruosteessa, on tietokonevieroitusjaksossani eräs seikka ehdottomasti plussaa. Nimittäin kaikki ne pelit, joita en ole aikoihin jaksanut pelata kiinnostavat taas. Voisi lämmitellä uudelleen vaikkapa Diablo III:n tai ikuisuusprojekti AC:n. Niin ja sen Witcher 2:n. Ja Skyrimin. Niin monta peliä, niin vähän aikaa.

Teksti oli tylsä, joten voitte ajallanne katsella tätä kuvaa ja mielikuvamatkata Koh Phanganin Haad Rinille, jossa muuten tuli legendaariset Full moon partyt koettua. Ylimainostetut rahastusbileet, mutta ihan kivaa oli.

P.s Jos joskus menette Thaimaahan niin pitäkää näpit erossa sankkodrinkeistä, paitsi jos ette halua niihin Red Bullia. Paikallinen Red Bull vastaa viittä Euroopassa myytävää ja tunnetustihan alkoholi ja energiajuomat on petollinen yhdistelmä (kysykää vaikka Tahvolta, joka sai tuta sankkojen mahdin). Halvemmalla pääset kun ostat lähimarketista omat viinat ja lantringit.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo