sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Twitcheroonio

Hola amigas e amigos!

Ajattelin täällä bloginkin puolella ilmoittaa, että olen parina päivänä nyt saanut aikaiseksi striimata Falloutin pelaamistani Twitchin puolella. Äänen tarjoaa surkea pleikkarin oma mikrofoni, mutta ääni mikä ääni. Naamaa en PS:n kautta näkyville saa pleikkarin laiteteknillisistä syistä, mutta haitanneeko tuo.


Striimiä pääsee vilkuilemaan osoitteessa: http://www.twitch.tv/ragequit_lilnyellow/ .

Mitään varsinaisia ennakkotiedotteita en varmaan kykene striimeistäni laittamaan niiden epämääräisten ajoitusten vuoksi, mutta pääsääntöisesti pääsen yleensä koneen/konsolin ääreen viikonloppuisin ja töiden jälkeen. Enemmälti peliaikaa ajattelin uhrata muulta arjeltani tulevaisuudessa häämöttävän ns.sinkkuviikkona, kun miesyksilö lähtee Lappiin viikoksi hiihtämään. Maaliskuussa siis enemmänkin luvassa pelaamista ja striimaamista, kun koetan päästä Twitcheröimään joka päivä. Mutta tästä lisää myöhemmin (olen sanonut näin monesti, mutta monestiko olen oikeasti jatkanut tarinaani? - Koetan parantaa tapani) bloginkin puolella!


Jokunen bloginlukijoista saattaa ihmetellä että miksi. Oi miksi tuonkin täytyy naamaansa esitellä videoissa? - Itse tykkään katsoa kun muut ihmiset pelaavat. Vielä enemmän tykkään katsoa peliä ja kuunnella/katsoa pelaajaa itseään. Se antaa tunteen siitä, että peliä pelataan porukalla. Ajattelin siis tarjota tätä mahdollisuutta myös muille, vaikka vastaavaa sisältöä nykyään joka paikasta tunkeekin läpi. Tämä on ollut mielessä jo pitkään. Edelleen pyrin kuitenkin jatkamaan bloggailua samaan säännöllisen epäsäännölliseen rytmiini.

LÄHTISIKÖS TÄSTÄ VAIKKA PELAAMAAN? (Lähtis. Tule siekin.)

P.S. Hei, jos teillä, armaat lukijat, on Twitch-accountteja ja striimailette, niin kommenteissa otetaan vastaan seuraamisehdotuksia. Mielelläni teitä seurailen.

2 kommenttia :

 1. Itselläni tahtoo olla sellainen tapa että pelatessani olen yleensä hiljaa :D mitä nyt kirosanoja saattaa välillä päästä tai kissojen komentamista aina välillä. Niinsanottua juontamista en "osaa" tehdä striimauksissa niin en ole siitä oikein innostunut. Joskus olen jotain kauhupeliä saattanut pelata ja striimata, saapahan porukka nauraa kun kuuntelee meikän kiljumista :D http://www.twitch.tv/rolle87 jos taas joskus satun jotain peli striimiä pistämään pystyyn niin sieltä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksin pelatessa minäkin ihan tuppisuuna olen. Usein myös kavereiden kanssa, etenkin jos he ovat kova äänisempiä kuin allekirjoittanut.
   Juontaminen ei ole ehkä niin juontamista - pyrin ajattelemaan että puhun niinkuin olisi joku kaveri selän takana katsomassa peliä tai jotain. :D

   Followed!

   Poista

Blogger Template by Clairvo