maanantai 29. helmikuuta 2016

Kysymyksiä Miwwiltä.

Miwwi pisti taannoin kysymyksiä kiertämään ja laitoin ne takataskuuni sillä niiden julkaisuhetkellä takana/juuri menossa oli kysymysten täyteinen joulukalenteri, joka vei kyllä hetkeksi motivaation ihan kaikkiin kyselyihin, vaikka niistä yleensä nautinkin. Aika kultaa muistot, ja nyt aikaa onkin kulunut riittävästi jotta voin taas hyvillä mielin keskittyä kertomaan itsestäni muiden keksimien kysymysten kautta.Ja koska meitä on kaksi, kammottavaksi, haastan myös Joren vastaamaan näihin kysymyksiin!1. Mikä peli on ikisuosikkisi, jota olet pelannut eniten? Paljon peliaikaa kyseisessä pelissä on käytetty?

L: Dota2 - n.900h.
J: Pelituntien perusteella täytyy sanoa Dota 2,  ~1170 h, mutta ikiklassikko on myös Skyrim, jota oon pelannut yhteensä ehkä reilu 400 tuntia.2. Kun joku uusi kauan odotettu peli saapuu, miten valmistaudut pelin ensimmäiseen pelihetkeen?
L: Itse asiassa aika harvoin on pelejä, joita oikeasti odottamalla odotan. Ihan eri meininki kuin siis esimerkiksi elokuvien kanssa, sillä pelien kanssa minulla on kärsivällisyyttä odottaa hintojen laskua ja hyvää hetkeä aloittaa peli. Ehkä kuitenkin tuo hetken alustus on sellainen asia, jonka tekisin. Että pelaaminen ei turhaan joudu heti päivien tauolle, vaan saan rauhassa keskittyä pelin sisälle pääsemiseen. Siihen vähän lisäksi kokista, niin avot!
J: En juuri valmistaudu. Karvainen puolisko on se joka oottaa ja hypettää, minä seuraan vierestä ja päivittelen. Ja jos peli vaikuttaa hyvältä niin valtaan hänen koneen ja pelaan itte. Tämä rituaali toistettu tähän mennessä ainakin neljän pelin kanssa.3. Jos pitäisi valita puolisoksesi mikä tahansa pelihahmo, kuka se olisi ja miksi?
L: Batman olisi varmaan vähän liian synkkä ja etäinen aviomies. Jatketaan siis hyväksi muodostunutta Carth Onasi -linjaa näissä parisuhdekysymyksissä. Carth Onasi Knights of the Old Republicista. 

J: Prinssi Prince of Persiasta. Jos vois saada sellasen välimuodon ykkösen ja kakkosen prinssistä, koska ykkösessä se on liian poitsu ja Warrior Withinissä kaveri on vähän liian synkkä. Kolmosessa taas ei näytä enää hyvältä. Vähän sellanen Forgotten Sands versio. Tavallaan... Tähän hahmoon nyt vaan tykästyin jo aikaa sitten, sen paremmin en osaa perustella.
4. Mikä paljon suosiota saanut peli ei koskaan löydy sinun pelikokoelmastasi, etkä halua antaa pelille edes mahdollisuutta?
L: Bloodbornet tms. äärimmäisen vaikeat pelit. Miksi pilata iltansa, kun tiedän satavarmasti että pinna palaa jo alta puolen tunnin?
J: Todnäk jotkut räiskinnät kuten CS tai CoD. Ne ei vaan oikein nappaa tyyliltään tai yhteisöiltään.5. Kuka pelihahmo voisi olla paras ystäväsi oikeassa elämässä?
L: Uskon että Mass Effectin Garruksen kanssa voitaisiin tulla juttuun hyvin.
J: Dogmeat!  Koirat on parhautta!

6. Missä pelissä on mielestäsi kaikkein upeimmat ja kauneimmat maisemat?
L: Minecraftissa! --- Ööh. En kyllä yhtään tiedä. Ehkä joku kauneimmilleen modattu Skyrim on kuitenkin varma vastaus?
J: Skyrim. Modeilla että ilman.
7. Jos tehtäisiin paras peli ikinä, yhdistämällä 3-5 erilaista peliä, mitkä ne pelit olisivat ja mitä asioita kustakin pelistä haluaisit? (Esim simsin hahmonmuokkaus, minecraft rakennustyyli, witcher grafiikat tms.)
L: Hahmon kehittäminen tasoa Fallout4, maailman koko ja tehtävien määrä tasoa Skyrim, taistelumekaniikka tyyliä Mass Effect3 vs. Borderlands2 jaaaaa....keskustelujen syy-seuraus-suhteet oikeasti toimivina vaikka Life is Strangesta. (y)
J: Skyrimin maailma, tehtävien monipuolisuus ja grafiikat, Taistelu Skyrimin ja Withcer 3:n tapaan, co-op-pelin mahdollisuus, sanotaan vaikka minecraftista (siis sellanen oikeesti toimiva, en osaa sanoa missä pelissä se toimis täydellisesti). Ja ehdottomasti rope-elementtejä maailman suhteen, että valinnat oikeesti vaikuttaa millanen maailmasta tulee ja kuinka NPCt suhtautuu ja kommunikoi. En osaa hyvää esimerkkipeliä sanoa siitäkään. Ehkä joku Telltale-peleistä.8. Minkä pelin pariin haluaisit päästä takaisin, mutta aika ei riitä/joku muu peli vie kaiken aikasi?
L: Doto. Tällä hetkellä en ylipäätään pelaa edes joka päivä, ja Dota on yksi aikaa vievimmistä peleistä mitä tiedän, joten se jää vähän kevyempien pelien varjoon. Plus pelikaverit eivät doton perusmoodeista juuri perusta, ni yksinhän sitä saisi hakata.
J: Jaa-a...Ei kyllä tällä hetkellä oo mitään sellaista peliä jota hirmuisesti kaipaisin mut en vois halutessani pelata.
9. Onko jokin tapahtuma/hahmo/muu asia pilannut jonkun muuten todella hyvän pelin?
L: "GG, foking noobs, uninstall doto pls, why you so bad, cyka blyat"
J: Ainaiset itkijät/raivoavat MOBA-peleissä on aika varma pelin pilaaja. Samoin ragequittaajat, Väärinpäin asetettu vessapaperirulla Fallout 4:ssä...10. Minkä pelin ja mikä vihollinen/hirviö on kaikkein pelottavin mitä tiedät?
L: Ylifeedattu Pudge, joka on kadonnut laneltaan. GG.
J: Dahaka Prince of Persia Warrior Withinissä. Se on vaan ihan hiton pelottava.11. Mitkä pelit löytyvät sinun "pakko saada" listaltasi?


L: Mass Effectin Andromeda \o/

J: Ööö... Varmaan seuraava Elder Scrolls ja Mass Effect.
Semmottis! Jotkut kysymykset olivat hankalia - emmäätiedä-tasoa, mutta koska kysymykseen tulee aina vastata jotain, niin siinähän ne nyt ovat. Vastaukset. 

Ollaan Joren kanssa aika samanlaisia mutta silti erilaisia. Jore on ehkä kriittisempi kokeiltujen pelien suhteen, kun taas minä annan aika pitkälle uusia mahdollisuuksia yllättää (nimim.Skyrim aloitettu viidesti). Pelivalintoihin vaikuttavat tekijät (lue: henkilöt) toki huomaa myös meidän pelikokeiluistamme; Jore peilaa pelikokemuksiaan miesolentonsa kautta ja minä pikkuveljeni Jermun (tosin vähenemässä määrin kun roikale muutti kauas pois). Jänniä juttuja. 

2 kommenttia :

  1. Haha, loistavaa kun molemmat jaksoitte vastata! :D Hymyilytti muutamat vastauksenne ja osaa nyökyttelin myöntyvästi. + Itsekin ostan kokista kun valmistaudun uuden pelin peluuseen! ♥ Ja Joren hieno vastaus parhaaseen ystävään! Itse kysymystä keksiessäni mietin kaikkia ihmis/kaksijalkaisia hahmoja, enkä tajunnut, että toki tähänkin voi vastata näin! ;D Kiitokset teille, oli kiva postaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan kaamee koirakuume niin sen takia se Dogmeat varmaan sieltä ekana tupsahti :D Eikä kyllä tullu äkkiseltään ketään kaksjalkastakaan mieleen.

      Poista

Blogger Template by Clairvo