torstai 15. elokuuta 2013

AFK: Bloggaamisesta - näin meille eksytäänKukapa bloggaaja ei seuraisi bloginsa tilastoja. Paljon hauskaa nippelitietoa kuinka paljon väkeä blogiin eksyy, miltä sivustoilta ja millä hakusanoilla. Sitä ei äkkiseltään tajuakaan kuinka moneen paikkaan blogi voi äkkiä päätyä, vaikkei mitään suurta suosiota olisikaan saavuttanut. Nyt reilun puolen vuoden bloggaamisella tähän päivään mennessä tälläkin blogilla on vierailtu himpun vajaa 3600 kertaa, eli pikaisen laskutoimituksen mukaan noin 16 kertaa vuorokaudessa. Enemmän kuin ikinä odotinkaan. Julkaistuja kirjoituksia on muodostunut 69 ja vakituisia seuraajia tunnustautuu 7 kipaletta. Kiitos heille ja niille jotka eivät julkisesti halua myöntää seuraavansa.

Itseäni yllättää erityisesti kuinka monen sivuston kautta blogiimme on löydetty. Esimerkiksi sivustot filmhill.com tai current.com eivät kerro kyllä itselleni yhtään mitään. Loput johdatelleet sivustot ovatkin olleet erilaisia blogilistauksia ja facebook. Olemme näemmä saavuttaneet huimaa suosiota venäläisessä yhteisössä, sillä heti suomen jälkeen vierailuja on tehty eniten venäjältä (166) ja kolmantena USAsta (165). Davai davai!

Ehdottomasti mielenkiintoisin osio on haun avainsanat, joista jälleen kerran löytyy varsin mielenkiintoisia hakusanoja, jotka ovat tännekin ohjanneet. Ehdottomasti suosituin koko puolen vuoden aikana on ollut "game of thrones", joka suosiostaan huolimatta on tuonut vain 9 vierailijaa. Myös yhtälailla yhdeksän lukijaa on tuonut haku blogimme osoitteella. Minecraft sekä metsäkirppu hakusanat ovat molemmat tuoneet kolme vierailua. Hieman kyllä ihmettelen mitä metsäkirppu-haulla on alunperinkin haluttu löytää. Pienenä ylpeyden aiheena jopa kahdesti joku on halunnut löytää meidät "noobytress blogi" googletuksella, tosin joskus vuonna kivi ja nakki, ennen kuin tajusi ettei kannata. Joku on kaivannut gamer tyttöjä, joku taas hakenut työviikon turmiota (??). Mutta onpa joku meidät löytänyt myös hakemalla aikuisen naisen tissejä ja yksinkertaisesti, boobs.

Ja lopuksi, ehdottomasti suosituin teksti on ollut keltaisen ystäväni esittely (aikuisen naisen tissit? :D)

Thank you and keep reading!

5 kommenttia :

 1. nuo tilastojen hakusanat tosiaan aiheuttaa aina hilpeyttä :D itse kuitenkin ihmettelen sitä että miksi blogini löytyy monesti sellaisilla hakusanoilla mistä on ollut maininta ehkä yhdessä postauksessa. käsittämättömän moni on etsinyt esimerkiksi viisaritonta kelloa, poikaa kuunsirpillä tai totoron kuolema-teoriaa. nuo teidän boobs -hakusanat ovat kyllä hauskoja :D mutta joo tuo työviikon turmio on ilmeisesti tämä steamin viikottainen alennusmyyntikampanja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä kyllä tullut itselle mieleen steamin alennusmyynti työviikon turmiona :D

   Poista
  2. Työviikon turmio on tosiaan tuo keskellä viikkoa tapahtuva alennusmyyntikampanja. Meidän blogissa se on ollut esillä TYTTÖmäinen katumus-bloggauksessa (http://justdontqqonlife.blogspot.fi/2013/01/tyttomainen-katumus.html), joten se hakusana selittyy tällä. Mikään ei kuitenkaan selitä tuota aikuisen naisen tissit-hakua ja sitä miten sillä on tänne päädytty. :D

   Poista
  3. ainakin googlessa hakusanat aikuisen naisen tissit ragequit johdatti tuonne postaukseen :D http://justdontqqonlife.blogspot.fi/2013/02/ermahgerd-i-haz-boobs.html

   Poista
  4. Loistavaa salapoliisityötä ihmiset! :D

   Poista

Blogger Template by Clairvo