sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pientä säätöä. Näin meillä tuunataan konetta.

Meillä oli eilen avopuolison kanssa pientä ja mukavaa yhteistä tekemistä, kun viimein saatiin aikaan vaihtaa koneeseeni avokin vanha näytönohjain ja virtalähde. (Koska olen köyhä opiskelija, tyydyn käytettyyn, kunhan on parempi.) Vaihdettiin siis entinen näyttis vanhempaan, mutta kolmasosan tehokkaampaan ja samalla hieman tehokkaampi (lue: virtasyöpömpi) virtalähde.

Pientä mutkaa matkaan aiheutti koteloon jostain syystä ympätty ylimääräinen metalliteline, mikä lie kiintolevyteline olevinaan, joka tukevasti napotti isomman näyttiksen tiellä. Siinä sitä aikamme ihmeteltiin kun oli vielä niin tukevasti pultattu kiinni koteloon ja päätettiin että tämähän ei meidän asennusprojektia estä! Siinä sitten kahden ihmisen voimin ängettiin, sahattiin, väännettiin ja vetkutettiin aikamme, mutta irtosihan se!

Tässä pari otosta näytiksi siitä, kuinka meillä koneita tuunataan. Oikeilla välineillä tietenkin! (Meillä on aiemmin mm. sahattu liian ison tuulettimen takia kotelon runkoon "lisäreikä"... En minä, mutta tuo toinen...)

Irtoshan se saatana viimesellä!


Oikeilla välineillä onnistut aina!

Tällänen siitä nyt sitten tuli.
Mutta hurraa! Kone edelleen toimii ja  nyt voin alkaa rasittaa sitä Skyrimin grafiikkamodeilla!

Mottomme on jatkossakin: Jos se toimii, se on tehty oikein.2 kommenttia :

  1. Tuo kukkainen vasara on insta-like. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai. Samaan sarjaan löytyy myös ruuvimeisseli, sakset ja metrimitta. Ja tuon vasaranhan saa rullattua auki ja sisältä löytyy 4 erikokosta ruuvimeisseliä. Paras lahja ikinä!

      Poista

Blogger Template by Clairvo