torstai 21. tammikuuta 2016

Track my hiiri

1,9 tunnin pelisessio Diablo III:sta


IOGraphica on pienoissovellus tietokoneelle, jonka avulla voit seurata hiiren klikkauksia ja käyttöä ruudulla esimerkiksi eri pelien aikana. Itse he kuvaavat sovellusta seuraavasti: "an application that turns mouse movements into modern art."

Mitä hyötyä sovelluksesta on? - Ei yhtään mitään. Se on täysin turha ja tarpeeton lisäke koneelle ja taas yksi asia, joka voisi taustalla pyöriä. Mielenkiintoista on nähdä millaista eroa on eri peleillä, mutta toistaiseksi en ole kerennyt töiden ja Falloutin lisäksi hirveästi koneella pelata. Nyt otan kuitenkin asiakseni asettua empiiriseksi tutkijaksi koskien pelien hiiriaktiviteettia koskevissa käyttäytymismalleissa, ja luon tänne blogiin taidegallerian siitä, kuinka rannekanavan oireyhtymä saadaan aikaiseksi pelaamalla. :D (No siis en oikeasti ole mitään sellaista sairastanut, mutta mahdollistahan se aina hiirtä kovasti käyttävälle on)

Olen siis elossa ja blogi on mielessä! :D

6 kommenttia :

 1. Helpommin saanee jännetuppitulehduksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm very aware of it. :D Oireyhtymä on se pidempiaikaisempi ja hienommalta kuulostavampi versio.

   Poista
 2. Tyylikäs väripläjäys millä idealla värivaihtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni (testasin) se menee näin:
   sivuttaissuuntainen liike - vihreä/turkoosi
   pystysuuntainen liike - pinkki/fuscia/magenta
   //////-suuntainen liike - keltainen
   \\\\\\-suuntainen liike - sininen

   Poista
 3. Haha, tyylikästä! :D On se taiteellista kun pelaa ja erilaisista peleistä saa paljon erilaisia taideteoksia. ;) Nyt vaan avaamaan galleriaa näitä varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla tosiaan odotan että minkälaista hiirityöskentelyä muissa peleissä on verrattuna Diabloon. :D Döbölössä keskittyy selvästi liike täysin keskelle tuo aktiviteetti. :D

   Poista

Blogger Template by Clairvo