perjantai 19. huhtikuuta 2013

Batman: Arkham Origins


Batman on kohta taas kaikkien huulilla konsoleilla ja monet bloggaajat ovat sen jo nostaneet palstoilleen. Syksyllä ilmestyvä Batman Origins jatkaa Arkham-pelisarjaa yhä isommin ja toivottavasti myös yhä näyttävämmin, vaikka Warner Brothers Games Montreal onkin ottanut puikot haltuunsa Rocksteadylta.

Toistaiseksi lokakuuksi lupailtu Batman Origins on tavallaan Arkham-sarjan prequel, kun peli sijoittuu aikaan vuosia ennen kuin Arkham Asylumin vangit vapautettiin riehumaan rauhassa koko Arkham Cityn alueella, ja kun Lepakkomies oli aloittelemassa uraansa lainsuojattomana lain kourana.

Paljoa ei vielä pelistä ole julki, mutta yleisessä tiedossa on, että Black Mask on asettanut Batmanin päästä palkkion, ja alamaailman kahdeksan kovinta salamurhaajaa ovat ottaneet tehtävän omakseen. Huhuja on myös, että pelattava kartta laajenee Gothamin vanhakaupungin (Arkham Cityn) lisäksi myös pilvenpiirtäjien sävyttämään uuteen Gothamiin, joka tekisi pelattavasta alueesta noin kaksinkertaisen Arkham Cityyn verrattuna ja jopa viisinkertaisen Arkham Asulymiin.

Tekijän muutoksesta huolimatta peli jatkaa ilmeisimmin samalla pelimoottorilla, eikä esimerkiksi taistelu- tai gadget-puolella ole luvassa suuren suuria muutoksia. Mitäpä sitä suotta pyörää uudelleen keksimään. Arkham-pelisarja on kuitenkin onnistuneimpia supersankari-pelejä, ja mitä olen videoita nähnyt, Warnerilla tämä tiedostetaan ja sitä kunnioitetaan. Nähtäväksi jää, mitä käy. Itse olen ainakin innoissani.Lisää tietoa tietoa löytyy mm. osoitteesta: http://www.gameinformer.com/p/arkhamorigins.aspx

2 kommenttia :

 1. Peli, jota minä odotan innolla :D . Ja kyllä, Arkham-pelit ovat onnistuneimpia supersankari-pelejä, itse uskaltaisin jopa sanoa että yksi onnistuneimpia toimintapelejä.

  Olen myös päättänyt näiden Arkham-pelien suhteen, että aion hankkia kummastakin platinan PlayStation 3:lle. Asylumista se tulee varmaan nyt viikonloppuna tai viimeistään ensi viikolla ( 1 combat challenge trophy jäljellä, jotta platina tulisi). Cityssä onkin sitten pidempi matka siihen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan sitä tehtävää tosiaan Cityssa paljon. :D Mutta hei, ei ainakaan lopu kesken!

   Poista

Blogger Template by Clairvo