lauantai 13. huhtikuuta 2013

Prepare for battle 4: Because only last hits count

Prepare for Battle: Now that's how you make gold. (Alchemist)

 Dotan pelaajalajit
1. Well-farmer
2. Feeder / n00b
3. русский (Russki)
4. Lane farmer
5. Uhanalaiset pelaajalajit (progamer, perus-Pertti ja killstealer)

Lane farmerit ovat omalla linjallaan nysvääviä rahanahneita...köh, siis omalla linjallaan uskollisesti pysyviä pelaajia, joiden päätarkoitus on uskollisesti puskea oma linja rikki ja saada mahdollisimman suuri lasthit-määrä. Linjaltaan heitä ei saa järkkymään 4v5-tiimitaistelut eikä aina edes luokse puskeva vihollistiimi.

Levinneisyys: Lanefarmerit ovat low-skill poolin kiusa ja vitsaus yhdessä monen, monen muun Dotan peliyhteisöä rikastuttavien pelaajatyyppien kanssa. Lane farmer on hyvin reviiritietoinen ja sitä tavataan vain omalla linjallaan kunnes vihollisraksit ovat rikki.

Elintavat: Lane farmer rakastaa nimensä mukaan farmausta ja on saavuttanut tason, jolla mikään ei riitä. Lane farmer välittää vain kasvavasta last hittien määrästä ja epävarman kullan kilinästä taskuihin. Puskeminen on toissijaista, vaikkakin sitä lähes aina tapahtuu, kun kirppuaaltojen voimasuhteet eivät ole tasoissa.
Huomionarvoiseksi tämän tyypin tekee sen kykenemättömyys liikkua mihinkään omalta linjaltaan. Mikään pingaus, kohtelias tai vähemmän kohtelias pyyntö ei Lane farmeria saa liikkumaan kirppuaaltonsa edestä.


Gear: Vaihtelee hyvin suuresti loppupelissäkin kuuden iron wood branchin ja sacred relicien väliltä.

**
Puhuessani lane farmauksesta, puhun yleistäen niistä, jotka eivät roolistaan huolimatta osaa roamata tiimitaisteluihin. Huomattavaa on kuitenkin, että esimerkiksi hard carryn on alku- ja keskipelin aikana hyväkin olla lane farmer, mikäli hän pystyy sen turvallisesti tekemään. Linjalla farmaus on loppujen lopuksi verrattain turvallista ja varmaa rahaa, mikäli se ei johda useisiin gankeihin. Vapaan farmauksen jälkeen carry voi saapua raskaasti varusteltuna tiimitaisteluihin ja viedä koko shown oman tiimin hyväksi.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo