torstai 24. tammikuuta 2013

Explore! Find my challenges!

And when you fail to solve them and lie blubbering like an ignorant child on the floor, you will know, that the Riddler is better than you!


Ahhh, Riddler, Arvuuttaja, Irvileuka, Edward E. Nigma.


Herra Arvuuttaja on aina ollut yksi lempivihollisistani Gotham Cityssa, sillä yhdistän tämän veikon jostain syystä lapsuudenajan parhaimpaan ystävääni ja rakkaimpaan serkkuuni Jakeen. Miksikö? Ei mitään muistikuvaa. Pahoittelen.

Mutta asiahanihan ei koskenutkaan sitä, kuka Arvuuttajasta tulee mieleen, vaan sitä, millainen veikko hän on Arkham Cityssa! (Ja kyllä, edelleen puhun Arvuuttajasta, sillä sillätavoin olen Riddleristä tottunut puhumaan.)
Jos nimittäin ainainen X- ja Y-näppäimien painelu kyllästyttää ja koet yksitoikkoiseksi katsoa kuinka Jokerin ja Pingviinin miehet lakoavat tieltäsi kanveesiin, tarjoaa Arvuuttaja peliin vaihtelua. Koko Arkham Cityhän on täynnä erilaisia pikku-puzzleja, joista voittaa Arvuuttajan haastekenttiä, Concept Arttia ynnä muuta pikkukivaa. Lisäksi pelissä on sivutehtävänä pelastaa Arvuuttajan kidnappaamat uhrit ja samalla ratkaista isomman luokan puzzleja. 

Tänään siis aamutuimaan avasin XBoxin kun sain harvinaisen hetken olla yksinään kämpillä ja pistin Arkham Cityn tulille. Varsinaista storylineä en juurikaan pelannut, mutta Arvuuttajan halusin kohdata. [spoiler] Ensimmäisen uhrin sai pelastettua liiankin helposti vastaamalla Arvuuttajan kysymykseen ja mätkimällä hieman turpia rullalle. Alun kysymystä ratkoessa Arvuuttajakin hermostuu, jos urkuja ei tajua, vaan etsii itsepintaisesti sydänmonitoria (hei vaan! Siis sehän pitää sydämellä ääntä, haha). Jos tässä vaiheessa ei tajua, mitä Arvuuttaja tahtoo tai mitä Batman vihjailee, voi toisetkin tehtävät jättää suosiolla tekemättä ja keskittyä vain leipomaan pikkuvihollisia naamaan. Toista uhria en sitten jaksanutkaan ensimmäisen kuolemani jälkeen miettiä, kun puzzleen tuli mahdollisen epäonnistumisen uhkan lisäksi aika-tekijä. Eih, ei näin aamutuimaan. [spoiler päättyy]
Ainahan voi toki huijata ja katsoa Youtubesta ohjeet arvuutusten ratkaisemiseen, mutta hei camoon, voita Arvuuttaja omalla älylläsi, älä muiden.



Have fun with the mr.riddles!

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo