sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kaksin aina kaunehimpi

by Artgerm
Meitä on kaksi, kammottavaksi!

Toivottakaa tervetulleeksi Noobytress eli Jore!


Jore on ollut pitkään pelien perään, mutta viimeistään nykyisen poikaystävänsä varjolla tämä ajautui ostamaan kunnon pelikoneen ja sekaantui Xboxiin.
Jore on osa seitsenhenkistä Dota2-tiimiämme ja muodostamme tiimimme naisvähemmistön ainoina tyttöpelaajina. Muut tiimijäsenemme ovatkin sitten niitä DotA:a, LoL:ia ja HoN:ia jo useamman vuoden tahkonneet, aikuisiän jo aikaa sitten saavuttaneet miehenalut.

Molemmilla pääpaino peleissä tällä hetkellä on auttamatta Dotassa, mutta Joren myötä QQ on varmasti muutamaa Skyrim ja Assassins Creed-päivitystä rikkaampi. Jorella on tietenkin myös erilainen näkemys useistakin asioista liittyen Dotaan, joten odotan innolla hänen postauksiaan. Aina kaikkia mietteitä ei tule puhuttua ääneen, vaikka olemme enemmän kuin usein yhteydessä toisiimme.


Ah, ja miksi kyseinen kuva? Dotan sankarittarista minun on sanottu muistuttavan Windrunneria. Luultavasti tämä mielleyhtymä juontaa juurensa Facebookiin tekemäni profiili- ja coverkuvien yhteiskuvasta, joka esitti Dota 2:n alapalkkia. Herona oli Windrunnerin portrettiin muokkaamani Laru the Windrunner (kts. alla).

Jore taas pelaa hyvin usein Crystal Maidenia ja vaikka usein kuulemmekin Joren närkästynyttä napinaa CM:n liikkumisen hitaudesta, osaa hän kantaa supportin rooliaan kunnialla. Kaikki tiimistämme yhdistävät CM:n varmuudella Joreen ja etenkin yhteen tiettyyn peliin, jossa CM:lla oli pelin loputtua tappoja kerääntynyt toisiksi eniten.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo