tiistai 8. tammikuuta 2013

Batman: Arkham City

BATMAN: Arkham City

Sain joululahjaksi pikkuveljeltäni Batman: Arkham City -pelin Xboxille. Vielä en ole huimasti kerennyt sitä kämpillä pelaamaan (main storyline 4%), kotonakin kerkesin suorittamaan vain muutaman prosentin enemmän.

Jo nyt olen kuitenkin tykästynyt peliin. Pidän kovasti siitä, että taistelukohtaukset voi (ja kannattaa) pitkälti suorittaa hiljaa hiipien ja varjoista hyökkäillen. Perustaistelu tuntuu heti melko monotoniselta, mutta käsittääkseni sitäkin voi vähän monipuolistaa opettelemalla oikeasti käyttämään comboja. Tällä hetkellä minun pelaamiseni on lähinnä sitä sokeaa nappien hakkaamista ja vihollishyökkäysten counteroimista. Vapaa roamaaminen kaupungilla tehtävien välissä on mukavaa, varsinkin kun kaupunki on nätti kuin sika pienenä. Lisätehtävät ja side-storyt takaavat uskoakseni sen, ettei pelaaminen lopu ihan heti kesken.

Odotan innolla sitä että asennan tuon kakkoslevynkin ja pääsen pelaamaan Kissanaisella. Haluaisin vain ensin pelata koko roskan läpi kertaalleen Batmanilla. Olen tällä hetkellä (SPOILER ALERT) kerennyt tapaamaan jo kuolemaa tekevän Jokerin, saanut tartunnan ja lähtenyt etsimään Mr.Freezeä parannuskeinon perässä.

Ei siis todellakaan mitään ihmeellistä vielä, mutta kylläpä tämä tästä. Hitaasti mutta varmasti.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo