keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015 - Luukku 16: Lempivastustaja

Luukku 16: Lempivastustaja / Favourite antagonist

Antagonisti tarkoittaa protagonistin eli päähenkilön päävastustajaa, ei siis aina välttämättä pahista, vaikka usein klassisissa tarinoissa antagonistit pahoja tyyppejä ovatkin. Monesti vastustajat ovat päähenkilöitä mielenkiintoisempia, sillä heillä on sankareina tyypillisesti toimivia protagonisteja enemmän liikkumavaraa - He voivat tuoda esille enemmän inhimillisiä virheitä.

Mutta asiaan! Tänään parrasvaloihin pääsee Handsome Jack!


Jack on antagonistina Borderlandissa ja Borderlands 2:ssa, sekä deuteragonisti Tales from the Borderlandsissa ja Borderlands Pre-Sequelissa. Jack on ylimielinen, ahne ja rehellisesti sanottuna mielenvikainen. Mutta hän on myös karismaattinen, sarkastisen sanavalmis ja äärettömän viihdyttävä.
"Hey kids, did you know that your risk of being disemboweled increases by 80,000% upon leaving Opportunity? It's a scientific fact!"
Etenkin Jackin itsevarmuus ja sanavalmius vetoaa. Jokainen meistä, tai ainakin minä, haluaisi olla yhtä taitava verbaalisesti. Mielestäni sanat ovat aina olleet paras ase mihin tahansa taisteluun, arkielämän tai sankaritarinan, ja Jack osaa hyödyntää niitä palkittavasti.

Jack edustaa myös deuteragonistina eli toissijaisena päähahmona Tales from the Borderlandsissa. Pre-Sequelin aloitin myös kertaalleen Jackilla, joskaan en ole vielä juuri perehtynyt Pre-Sequeliin. Olen halunnut pelata Borderlands 2:n ensin läpi, vaikka Pre-Sequel ja Borderlands 2 eivät tarinallisesti kohtaakaan.

Tales from the Borderlands
Jackin voisi kokea näiden ominaisuuksiensa puolesta myös rasittavaksi, ja varmasti normaalielämässä vastaavanlainen käytös ärsyttäisi minua aivan hirveästi. :D Onneksi tyyppi pysyy ruudun toisella puolella.


**

4 kommenttia :

 1. Pakko muuten udella ihan tällaista postaukseen liittymätöntä, että miten olette saaneet bloginne ulkoasuun tuonne yläpalkkiin nuo laajennetut valikot? Kun esimerkiksi tuo "Kirjoittajat" kohta, niin hiiren vietyä sen päälle, voi siitä valita kumman sivun katsoo? Olen yrittänyt tuollaista keksiä, mutten löydä mitään mistä niin saisi. Ajattelin, että joskus kun on enemmän postauksia niin laitan aiheet joissa eniten kirjoituksia sellaiseen "avautuvaan valikkoon" jos keksisin edes miten se onnistuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse otin laiskana ihmisenä valmiin templaten, jota olen sitten muokkaillut. :D En osaa koodata sivuja, vaan kaikki mitä täällä tapahtuu, on yrityksen ja erheen kautta opeteltua settiä yhdistettynä valmiisiin malleihin. SoraTemplatesilta saa näppäriä ilmaisia malleja, joiden html-koodia voi sitten muokkailla taitojensa mukaan.

   Poista
  2. Heh okei. :D No mutta kiitos tuosta, käyn tsekkailemassa mitä löytyy. On tuo ulkoasun suunnittelu omassa blogissa koko ajan ajankohtaisena ja koitan keksiä mitä kaikkea siihen haluaisin. :)

   Poista
  3. Ymmärrän yskän. Itsekin olen miettinyt ulkoasun uusimista täällä, mutta toisaalta olen niin vaativa, että kertaalleen ihan hyväksi kokonaisuudeksi kasattua on vaikea ruveta korvaamaan millään ihan puolivillaisella yrityksellä. :D Tietysti aina voisi opiskella vähän taitoja, joilla siitä puolivillaisesta tulisi ihan kokosilkkinen...tai jotain en tiedä :D

   Poista

Blogger Template by Clairvo