keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Centaur Warrunner


Pelasin eilen ensimmäistä kertaa Centaurilla ja ottaen huomioon että tyyppi on strenght melee, olen hyvin tyytyväinen siitä miten peli omalta osaltani meni. Alkupeli oli todella hidasta noin niinkuin rahallisesti, joten gpm jäi melko alhaiseksi. Sama tosin tapahtui muilla ja jäimme jälkeen alussa. Tällä välin vastustajatiimi pääsi puskemaan keskilinjan lähes läpi. Pelin paras tilanne tuli, kun basen onnistunutta puolustamista seurasi onnistunut counterpush, jossa saatiin keskilinja lähes läpi.

Kovan, melko tasaisesti etenevän pelin kuitenkin hävisimme. 5v5 taisteluissa emme vain pärjänneet, mutta vastustajan carry-painotteisen joukkueen saadessa varhaisen vaiheen edun ei sitä voinut odottaakaan. Alkupuolen yhteispelissä on vielä hiomista, vaikka kaikki TeamSpeakissa olimmekin.

Tämän pelin perusteella sanoisin, että voisin kokeilla Centauria uudestaankin. Toki tätä seuranneessa pelissä kuolin neljästi ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, mutta se peli meni muutenkin päin sitä ittiään. Strenght-heroa minulla ei vielä olekaan listoillani ja stunnit on ainakin meidän peliporukassamme aina vähissä.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo