perjantai 25. tammikuuta 2013

DOTABUFF.com // Troll Warlord

Oletko koskaan miettinyt että kuinka hyvä loppujen lopuksi oletkaan Dotassa? Kenties olet selannut pelejäsi läpi filtterin kanssa ja katsonut, minkä tasoisia pelejä (Normal / High / Very High) olet pelannut, tai seuraat silmät kiiluen selviytymistäsi yksittäisillä heroilla?


Enää ei tarvitse vaivautua tässäkään asiassa. Painelet vain suoraan osoitteeseen https://dotabuff.com/ , syötät Steam-nimesi ja loggaat Steam-tiedoillasi sisään, ja BOOM! Edessäsi seisoo karut lukemat suoriutumisestasi.

Tärkeimmät, varmasti eniten kiinnostavat luvut näkyvät heti ylhäällä.

Meikäläinen 25.1.2013


Dotabuff Rating = Relative player skill over time. Taitotasosi. Koetin selvittää, mistä rating tulee, mutta en pikaisella haullani löytänyt yhtään asiaa selventävää seikkaa. Se tuli kuitenkin varmaksi, että KDA-ratioon se EI perustu. Toinen varma asia on, että mitä suurempi, sen parempi. Korkein arvo on Diamond (josta se laskee alemmas -> Platinum, Gold, Silver, none).

Percentile = DBR verrattuna muihin pelaajiin. Tämä on varmasti se kiinnostavin luku koko hommassa. Eli miten hyvä olet muihin pelaajiin verrattuna. Minä sijoitun DBR:ssä 58%, joka tarkoittaa että olen ollut 58% parempi pelaaja kuin muut. Keskitasoa, hyvin hieman päälle. Ei mitään, mikä ei yllättäisi minua. Tästä noustaan vielä!

Level = Dotassa näkyvä Battlepointseilla kerrytettävä taso.

Record = WINS / LOSSES

Winrate = Kuinka monta prosenttia peleistäsi olet voittanut. Tulee automaattisesti kaavalla wins/losses. Minulla winrate on 49,25%, mikä on ilmeisesti aika yleinen lukema, siis tuo puoliväli.

Purge vilautti omaa Dotabuff-sivuaan tänään facebookissa ja se näytti TÄLTÄ. Purge siis sijoittuu pelin välttämättömään parhaimmistoon 99%:llaan.

Sivulta näkee myös muita peleihisi liittyviä numeroita, yksittäisiä hero statseja ynnä muuta. Myös yleiset hero-statsit ovat nähtävissä. Niissä näkyy voittoprosentin lisäksi mm. yleisimmät skill buildit

*************************************************************************************

Sitten pikainen ilmoitus: TROLL WARLORD on tullut Dotaan!


Petyin kuitenkin, sillä DotAssa Troll Warlord oli yksinkertaisesti tosi SWAG (oh god how I hate that word, silti se sopii tähän) ja pienellä Karibian-aksentilla puhuva trolli oli yksinkertaisesti mahtava. Pelattavuudesta en mene puhumaan mitään, sillä siitä ei liiemmin kokemusta ole. Yleinen habitus on vain pettymyksen aiheuttanut, ja tuntuu että tämä troll on vain trolli vanhan Jah'rakaliin verrattaessa. Voi Valve, minkä teit.

Verratkaa siis näitä ääniä!
DotA: Whatchya want?
Dota 2: Trolling for victims.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo