keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Congratulations! You've received another copy of Dota 2!

"Since Dota 2 is a game that's more fun with friends, you have been given extra copies that you can hand out to whomever you'd like."
-Toden totta! Dotan pelaaminen yhdessä ystävien kanssa on huiman paljon mukavampaa kuin "no speak English"-venäläisten kanssa sählääminen tai itseään täynnä olevien kyrväkkeiden maalitauluna oleminen. Valve siis muisti minua jälleen muutamalla ekstrakopiolla Dota 2:sta.

Ongelma on, että minulla ei ole enää ketään, kenelle voisin kopioita antaa! Olen urhoollisesti tuputtanut ystävilleni tätä peliä, välillä enemmän ja välillä vähemmän onnistuneesti, saamatta kuitenkaan Steamini esineluetteloa yhtään sen harvemmaksi Dota-inviteistä. Annan eteenpäin yhden, saan seuraavalla viikolla kolme tilalle. What the fuck, Valve.

Runsaista ilmaisista ekstrakopioista huolimatta Dota 2 roikkui Steamin joulualessa myydyimpien pelien joukossa. Ihmettelen kuinka pienen peliyhteisön joukosta voi vielä löytyä sellaisia orpolapsia, joiden lähipiirissä ei ole ainoaakaan ilmaista Dota-kutsua. JOS kuitenkin satut olemaan sellainen, olemme Joren kanssa enemmän kuin valmiita antamaan (tai vaihtamaan) muutaman (tai kaikki) Dota-kutsun, kun otat meihin yhteyttä.


Neljä annettu, kymmenen jäljellä.


0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo