torstai 24. tammikuuta 2013

Plants vs. Zombies

Sieniä ja epäkuolleita.

Pelasta aivosi zombeilta kasvattamalla puutarhaasi. Siinäpä vasta konsepti. 
Kuulostanee epäilemättä varsin typerältä, mutta peli koukuttaa jo ensimmäisen tason jälkeen. Tavoitteena on todellakin pelastaa aivosti hyökkääviltä zombeilta kasvattamalla zombeihin hyökkääviä kasveja: papuja sylkevillä peashoottereilla, perunamiinoilla ja melonilingoilla, you name it.

Vaikka konsepti on yksinkertainen, saavat harmaat aivosolut hyrrätä, jos aikomuksena on päästä peli läpi. On osattava suhteuttaa auringonsäteet (jotka toimivat pelin valuuttana), kasvit ja zombi-tyypit toisiinsa, jotta säteesi eivät lopu kesken, kasvisi saavat tuhoa aikaan, eikä homma muutenkaan mene reisille. Liian vaikeaksi peli ei kuitenkaan missään vaiheessa pääse, vaan vähän rennommallakin mielellä pääsee koko pelin läpi.

WoWissakin on löydettävissä oma Plants vs. Zombies- tehtäväsarja, jonka palkintona saa Sunflower-companionin. Tehtävät on löydettävissä Hillsbrad Foothillsistä.
Itse läpäisin pelin tänään, kun yllätyksekseni minulta puuttui enää vain viimeinen kenttä. Steam sanoo minun pelanneen peliä 7 tuntia, joka sisältää vähän lisäpuzzleja, joten pelin läpäisee varmaankin muutamassa tunnissa, kun istahtahtaa paikalleen ja päättää sen läpäisevänsä.

Jos Steam ei innosta, niin PvsZ on saatavissa myös ainakin Androideille.

0 kommenttia :

Blogger Template by Clairvo